A www.degeszpecs.hu webáruház üzemeltetője a …

1. A Degesz a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 5 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor a Degesz Pécs, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 5 percen belül nem érkezik, Megrendelő a + 36 72 / 254 298 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a + 36 72 / 254 298 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

3. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

4. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a FoodForYou nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:

Telefonon: + 36 72 / 254 298
Email-ben: degeszpecs@gmail.com
Székhely: Pécs, Ybl Miklós u. 2.
Adószám: 55876115-1-22
Ügyfélszolgálat: + 36 72 / 254 298
E-mail: degeszpecs@gmail.com

AZ ELEKTRONIKUS SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI

1. A degeszpecs.hu oldalon található webáruházba a Megrendelő köteles a rendeléshez szükséges adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót külön tételként a csomagolást, illetve a címnek megfelelő mértékű szállítási díjat. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.


3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése.

4. A Degesz Pécs a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 5 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor a FoodForYou, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 5 percen belül nem érkezik, Megrendelő a 06 30 144 0998 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

5. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a + 36 72 / 254 298 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.


6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:


7. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a FoodForYou nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ


A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:


Telefonon: + 36 72 / 254 298
Email-ben: degeszpecs@gmail.com